Juz jest oficjalne info, bylismy i tak szybsi :twisted:
Skoda Octavia face-lifting - pierwsze zdjęcia i informacje
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maicrofthttp://moto.onet.pl/1510338,2243,artykul.html
Juz jest oficjalne info, bylismy i tak szybsi :twisted:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
[quote="mad_A"]no, jesteście nieźli, bo reszta świata dowie się dopiero dziś wieczorem
[
Coś jednak można na Góglach znaleźć:
CzarnaOctaII
Komentarz
-
-
Tak się zastanawiam czy to czyjś błąd czy może zamierzony chwyt marketingowy na chwilę przed paryskim salonem żeby prasa się o tym rozpisywała.
się chłopaki zreflektowali http://motoryzacja.interia.pl/samoch...ctavia,1187134O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Znalazlem nizely komentarz przy tym niusie z Oneta.
A mianowicie:
" Skoda ściąga od BMW!
wygląd zewnętrzny Octavii do złudzenia przypomina BMW(sami popatrzcie)-tylko znaczek nie ten, podobnie ma się rzecz ze Skodą Superb! Skandal, pomimo ze modele Skody są co raz ladniejsze to za kazdym razem nasladuja konkurentów. Czas by projektanci samochodów wzięli się do pracy i pokazali coś innego! "
Koles przegial i to ostro :twisted: Niewiem jak wy ale ja sie poczulem troche urazony :diabelski_usmiech :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSChyba, że odświeżysz moja pamięć jakimś linkiem.
pierwsza stona i kolejny link:http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez MiKruSChyba, że odświeżysz moja pamięć jakimś linkiem.
pierwsza stona i pierwsza wypowiedzsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZ mojej strony to wszystko. Proszono mnie o liknki to je podałem, w jakąkolwiek dalszą dyskusje OT się nie mieszam.
wiesz... ja też mogę jakieś przypadkowe linki tu powrzucać, tylko co ma piernik do wiatraka :roll:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZ mojej strony to wszystko. Proszono mnie o liknki to je podałem, w jakąkolwiek dalszą dyskusje OT się nie mieszam.
A póki co wrzuciles link do tematów, gdzie są moje bardzo ostrozne (o czym swiadczy chocby najeżenie zwrotami "moim skromnym zdaniem", itp.) wątpliwości na temat tego czy lifting będzie tego roku, a nie np, na wiosnę 2009.
Nawet w tym temacie napisałem dziś rano, ze długo wątpiłem w ten lifting, bo brak jakichkolwiek przecieków na ten temat (zdjęciowych, itp.) zdarzyl sie chyba po raz pierwszy...
No i jeszcze pociągnąłem kolegę za język, żeby podzielił się wreszcie skąd ma wiedzę na temat liftingu i że jest to wiedza z SAP, a nie od kransoludków...
Domyślam się, ze to są pewnie te rzekome krzyki na kogoś kto napisal, ze lifting będzie… :lol:
Na przyszłość bądź więc trochę bardziej precyzyjny, bo to tak jakbys usłyszał Jacka z Macinem (dwóch kumpli), gdzie jeden drugiemu opowiada, ze spadł z konia, a Ty potem bys innym powtarzał, że wiadziałeś jak Jacek Marcinowi walił konia …
Więc komu tu powinno być teraz głupio?
W razie czego, to luz – nie gniewam się na Ciebie :lol:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Ciekawe jak bedzie wygladac sprawa wlasnorecznego liftowania OII. Ciekawe czy bedzie to wciaz tak latwe jak przy OI :szeroki_usmiech
Napewno czesci dojdzie wiecej. Blotniki na bank, maska pewnie tez.
:twisted:
[ Dodano: Sro 01 Paź, 08 21:35 ]
No i dochodza te nowe swiatla dzienne, doswietlanie zakretow itp. itd.. Pewnie niebedzie latwo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekoctaviaCiekawe jak bedzie wygladac sprawa wlasnorecznego liftowania OII. Ciekawe czy bedzie to wciaz tak latwe jak przy OI :szeroki_usmiech
Napewno czesci dojdzie wiecej. Blotniki na bank, maska pewnie tez.
:twisted:
[ Dodano: Sro 01 Paź, 08 21:35 ]
No i dochodza te nowe swiatla dzienne, doswietlanie zakretow itp. itd.. Pewnie niebedzie latwo.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz